Afdeling

Meeuwen

Skip Repetitive Navigational Links

Nieuws

Als je wil weten wat er allemaal gebeurt binnen Ferm Meeuwen dan kan je dat hier lezen aan de hand van korte nieuws artikels.

« Vorig artikel

PLANTTROOST project van Ferm

zaterdag 20 juni 2020


Jullie zullen al wel gehoord en gelezen hebben over de actie “PLANTTROOST”. Met deze actie wil Ferm iedereen de kans geven om samen troost te vinden en troost te bieden.
Met deze campagne wil ferm Troostplekjes inrichten. Een Troostplek is een groen plekje in elke stad, dorp of buurt dat voor iedereen toegankelijk is. Waar mensen elkaar kunnen vinden in troost of waar je na deze drukke en moeilijke periode even tot rust kan komen. De Troostplekjes worden voorzien van een Troostpaneel met een gedicht en uitleg over de Troostplek. Er worden bloembollen geplant als symbool van verbondenheid, kracht en hoop. Dit weekend worden in Limburg en elders in Vlaanderen de eerste plekjes al ingehuldigd.

Ferm Meeuwen neemt deel aan deze actie. Er is een werkgroepje opgericht die samen met Ferm Gruitrode, Ferm Plockroy en enkele sympathisanten de organisatie op zich neemt. De voorbereidingen zijn gestart en we hebben er vertrouwen in dat ze samen een mooi plekje zullen uitkiezen waar we in verbondenheid met de natuur troost kunnen bieden en krijgen.
We houden jullie zeker op de hoogte.